Wat is HorrorVillage?

Halloween isn’t for everybody this year

Halloween zal nooit meer hetzelfde zijn!, dit is de slogan voor HorrorVillage wat door 4 Seasons Events uit Apeldoorn wordt georganiseerd in het Johnny van Doorn Center. Iedere vrijdag en zaterdag tussen 26 oktober en 10 november 2018 veranderd de oude V&D tussen 19:00 uur en 0:00 uur in een groot spookhuis.

Uitbraak van gestoorde uitvinder

Miles Carrot en zijn zieke uitvindingen

Miles Carrot is een uitvinder met een enorme passie voor het horror genre. Hij probeerde jaren geleden al om de halloween beleving zo realistisch te maken dat films een extra toevoeging zouden hebben.

Echter kreeg de uitvinder weinig bijval van zijn collega’s waardoor hij ontslagen werd. Maar hier stopte de drang om zijn favoriete horrorpersonages aan te kunnen raken niet.

Na veel schade en schande is het hem eindelijk gelukt, Michael Myers is echt…

Carrot wil nog meer horror personages tot leven wekken en daar heeft hij jou voor nodig. Eigenlijk je lichaam, zonder juiste lichaamsdelen zal dit nooit lukken.

 

Ga op bezoek bij Miles Carrot in HorrorVillage. Maar pas wel op…

Green-Zone

Om even tot rust te komen hebben wij ook een  groene zone, in deze zone kun je bijkomen van alles wat je meemaakt onder het genot van een heerlijke frisdrank.