Halloween zal nooit meer hetzelfde zijn!

Halloween isn’t for everybody this year

Halloween zal nooit meer hetzelfde zijn!

Halloween lijkt dit jaar voorgoed te veranderen. Vandaag zijn er beelden opgedoken van een uitbraak uit een streng beveiligde gevangenis.

Halloween fanaat ontsnapt

Miles Carrot, 13 jaar geleden opgepakt, is sinds vandaag op vrije voeten. Momenteel ontbreekt nog elk spoor van deze ziekelijke uitvinder.

Carrot kwam vast te zitten omdat hij diverse tieners had gegijzeld. Uit onderzoek kwam naar voren dat hij een ziekelijke liefde heeft voor halloween characters uit bekende films. In zijn woning vond de politie tekeningen en ontwerpen om deze figuren tot leven te wekken. Het enige wat hij nog nodig had was een daadwerkelijk lichaam.

Michael Myers

Volgens de geruchten zou het gelukt zijn om Michael Myers uit de film te halen. De bloeddorstige moordenaar kan dus overal lopen. Wat precies het doel is van Miles Carrot om Myers tot leven te wekken is puur giswerk, wij vermoeden echter dat Myers het vuile werk voor Carrot moet opknappen.

Hoe meer slachtoffers, hoe groter zijn leger doorgedraaide halloween figuren.

 

Miles Carrot schuilplaats

Onze onderzoekers hebben diverse tips nagetrokken, echter hebben we de gouden tip nog niet gevonden. De enige aanwijzing die wij momenteel hebben is dat zowel Miles als Myers voor het laatst zijn gezien rondom het leegstaande V&D pand in Arnhem centrum aan het Johnny van Doorn plein.

Heb jij ze gezien? Heb jij een vermoeden? Of heb je iets anders om ons verder op weg te helpen?

Stuur ons een bericht op onze Facebook pagina!